tisdag 1 januari 2013

Nyår 2012/2013

Har fått fira jul i år med både föräldrar, svärisar och syskon i olika omgångar och som tur är har Johan inte behövt jobba som han gjorde förra julen. Hann göra en del julgodis innan julen också som varit spännande att ta med och bjuda på, inte testat just de godisar jag gjorde i år innan.

Nu är alla 3 julfiranden för denna gången över och igår firades nyårsafton på bästa sätt med älsklingen, Sara, Tom, Lovisa, Fredrik och värdparet Joel och Nathalie. Har varit så skönt att det inte är klokt med lite ledighet (imorgon får jag nog ta tag i pluggandet igen dock) och det känns som jag fått det bästa avslutet på året någonsin!

Igår blev som sagt ett fantastiskt avslut på året med god mat (trerätters var fint), fint sällskap, Johan i riktigt stiliga kläder (innan han ramla i gräset iaf), spel och ett mysigt tolvslag på stranden. Vi gick dit med ljusfacklor som blev både stämningsfulla och hjälpfulla i mörkret och försökte sen skicka upp en thailykta i mörkret innan vi korkade upp champagnen och skålade till fyrverkerierna och the final countdown på telefonen. Sen gick vi hemåt glada och förväntansfulla för det kommande året. Jag tror 2013 kommer bli ett storslaget år!

Vårat försök att skicka upp lyktan i regnet.

Inga kommentarer: