onsdag 3 september 2008

Knarkar halstabletter!

Ja inatt så var jag vaken ett par timmar eftersom min hals bestämde sig för att jävlas med mig. Det var illa men antar att jag får ta det eftersom jag var ute och gick en hel kväll i Ed med bara en tunn långärmad på mig, ibland funderar jag på att köpa en ny jacka faktiskt men sen ändrar jag mig för att det verkar ju lite ansträngande.
Hmms, denna dag har jag tillbringat största delen av hemma hos älsklingen. Vi har sett på film, myst och tatt universums kortaste promenad. Btw måste jag meddela att filmen Jiddra inte med Zohan är riktigt bra! Även om jag var sjukt trött så somnade jag inte, dessutom drog det lite i mungiporna på mig ett flertal gånger. Alltså kan den vara värd att se, var nog bara det jag ville ha sagt iallafall.


Kan passa på att berätta lite om min tripp till Ed med Emma i helgen. Vi tog både tåg och buss för att komma fram till det lilla lilla stället Dals-Ed och var väl framme runt 18-snåret på kvällen. Sen var det bara att börja göra sig iordning i Emmas och Emelys söta lägenhet, för vi skulle vidare hem till Frida snarast. Det var nämligen nått monster-race i "byn" så var rätt mycket folk ute. Trevligt eftersom många var pratglada och goa =) Hursomhelst så var det jag, Emma, Frida, Emely och Jonna som förfestade lite och sen bar det ut för att träffa ännu fler "Ed'are". Man pratar lite småkul där men det är oftast fullt möjligt att förstå vad folk säger ;) Efter en kul kväll var jag i säng vid 2, dagen därpå blev det mycket tidig hemresa med hela 3 bussar!
Nu ska jag strax iväg och drilla, dödsseg just nu men blir nog bättre när jag kommer dit. <3

Inga kommentarer: