fredag 1 januari 2010

2010

Nyårsafton 2009-2010 var tusen gånger bättre än förra året då jag var sjuk. Middagen blev bra, sällskapet var ännu bättre och vid tolvslaget var jag så glad så det t.o.m rann någon tår nerför mina kinder. Ja det var ett bra nyårsfirande helt enkelt, var nog bara det jag ville.

7 kommentarer:

sofia sa...

kul att höra att ni/du fick en så bra nyårsafton :) det hade vi också :) kul att vi sågs hehe, tänkte allt på dig där innan gatan :P ha nu ett riktigt toppen år 2010! :)

Ywe sa...

Hahha jag blev bra förvånad när vi träffades, totalt oväntat men kul =) Önskar dig detsamma, hoppas att vi kan ses snart igen, får se till att få råd med en gbgresa kanske efter Sälen ;)

sofia sa...

haha du, kan säga att jag nästan va lika förvånad själv :P va inte riktigt planerat...men ja, tänk inte för mkt på det nu, finns (faktiskt)ingen "större" anledning :P :) ja tycker också vi ska se till att ses :) när ska ni till sälen? :)

Yvonne sa...

Hahaha vadå menar du att det finns en liten anledning att tänka på det?!? :P Sälen blir det vecka 3. 21-24 januari.

sofia sa...

haha maybee :P njae, tror inte det riktigt, inte helt säker än, men, egentligen inte....(vet, extreeemt svårtolkat svar ;P) aha men va skoj :) tror Ida, degen å co åker dit då också! kul om ni är där samtidigt :P

sofia sa...

Schhhh! :O smidigt värre ;P men mjo...va väl lite det jag syftade på, trodde du förstod det :P jag som tyckte jag va lagom tydlig för att inte avslöja allt...haha ja, typ helt andra sidan av stan :P vi får ta det här på msn nån dag ist känner jag hehe. ja gör så :)

Ywe sa...

hahah så nu är den kommentaren borta, trots allt inte såå många som läser den här bloggen så du kan nog vara lugn :P Men men msn blir nog bra ^^