torsdag 4 oktober 2012

Tidig morgon

Sitter just nu och myser med fina Ozzy i soffan medan Johan sover fortfarande. Har vart uppe sen halv 7 redo att åka iväg ifall bemanningspoolen skulle sms:a om jobb men det verkar inte bli något idag, fast ganska skönt det med efter den intensiva gårdagen.

Jag var ledig igår också så hade bestämt med Sara att vi skulle gå och simma när badhuset öppnade. Det var svårt att komma upp på morgonen men sen var det verkligen värt det. Ganska lugnt i bassängen och vi klarade av 700m, vi brukar simma 1 km men nu var det ett bra tag sen sist så vi orkade inte riktigt. Enda nackdelen med besöket var att det stank avlopp i duschrummet vilket kändes väldigt ofräscht...
Sen fortsatte dagen med lite planerande, körde Johan till jobbet, rände runt på stan efter grejer som inte fanns, hastade i mig en baguette, körde till skara och köpte grejer, kom hem och skulle skriva ut, färgen tog slut, åkte till pappa och skrev ut, märkte att en lampa hängde lös på bilen, fick åka till johans jobb för att låta han kolla på det, skynda hem, byta om, åka och testa ett boxpass på Sirius med Jonna och sen hem laga mat, äta, hämta Johan på jobbet, åka till svärföräldrarna på blixtvisit och sen hem och sova direkt.
Ja ni hör ju hur det låter... Skönt om det blir lugnare idag!

Inga kommentarer: