söndag 22 mars 2009

Roadtrip

Blev ingen övningskörning igår hem till Sofia, istället fick jag skjuts av Maria i en blå och STOR bil. Men men, det var en spännande resa iallafall. Vi inte var helt 100 på vart hon bodde och eftersom vi skulle hämta Fortuna vid Läckögrillen men sedan hittade henne vid parkgrillen började resan ganska lustigt. När vi nästan var framme stannade vi och parkerade vid ett vitt hus vid en hästhage eftersom Sofia tydligen skulle bo vid en sådan, helfel blev det iallafall för där fanns det bara ett par som hette Stig och Margareta och de verkade väldigt förundrade över varför 4 tjejer befann sig i deras trädgård. Hur som helst körde vi en bit till och hittade snabbt Sofias riktiga hus, tur det!
Blev en mycket trevlig kväll, först bjöds det på ost och kex och sedan spenderades kvällen med Robinson på TV, singstar, guitar hero och filmtittande med gottigheter till.

Nu ska jag plugga lite, sen blir det idrottens hus där jag ska uppträda lite kort och sedan plugg hemma hos älsklingen igen ikväll <3

1 kommentar:

sofia sa...

haha undrar fortfarande vilka mina grannar sven och margareta är..och vart de bor!? :S ;) haha..jaja men ni kom ju hit sen iaf å trevligt hade vi :)