lördag 28 mars 2009

En relativt lugn lördag

Förutom att jag var på stan och drillade på invigningen av De la Gardie idag så har det faktiskt inte hänt mycket annat idag, och vad jag vet kommer det inte göra det heller, känns ändå rätt skönt. Sak tillbringa natten i Johans lägenhet ikväll helt ensam, men men sen kommer ju den trötta pojken hem på morgonen efter jobbet när jag vaknar. Ska dra med brorsan till lägenheten ikväll iallafall eftersom folket här hemma tänker va med på den där timman då man släcker ner lamporna, fast här går de steget längre och släcker ner allt. Aja, jag och brorsan kan ju spela tv-spel ikväll medans de sitter där hemma i mörkret och har tråkigt =)

Hur som helst igår tog jag äntligen en tur till Skövde för att prova och lägga upp balklänningen, den blir verkligen jättefin så nu vill jag bara ha hem den! Mötte upp syrran på stan och innan jag drog hem igen tog vi en fika ihop. Satt och diskuterade vad vi ska göra till mammas 60-årsdag nästa vecka men än är inget bestämt, var mycket roligare att prata om studenten måste jag säga, längtar verkligen till skolan slutar vid det här laget.

aja, nu är det bara 74 dagar kvar så egentligen är det inga problem med att orka med slutet på skolan, det är ju inte ens 3 hela månader kvar! Dock har jag 1 stor inlämning till i maj, en lektion vi ska leda i grupper och en intervju på teckenspråk kvar att göra och fler saker kommer det säkert bli. Men det fixar jag, är ju inte den typen av person som gör saker lite halvhjärtat och jag tycker rent ut sagt att jag mår bättre om jag vet med mig att det jag gjort är bra, och är jag 100% nöjd med något i skolan så brukar det också oftast stämma överens med mina betyg. Så det lönar sig att sikta högt, speciellt nu den sista tiden för sen är det slut! (Okej sen ska jag ju plugga vidare också, men det tänker jag vänta lite med)


1 kommentar:

serena sa...

ooj, så du har hittat min blogg :] ja, det lutar nog mer åt att skriva in serena där i nacken :] har så himla svårt annars & bestämma hur många stjärnor jag skulle vilja ha & inte ha . . .